1. >Rețete
  2. >Chifle umplute cu ciuperci și legume

Chifle umplute cu ciuperci și legume

Chifle umplute cu ciupercuțe și șunculiță țărănească.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
6-8 Ciuperci întregi Bonduelle

50 g șunculiță țărănească

1 ardei capia copt

1 morcov mic

1 vârf cuțit sare

1 vârf cuțit piper

1 vârf cuțit cimbru uscat

1-2 linguri Ulei de floarea soarelui

3 chifle
Ingrediente pentru 2 persoane
6-8 Ciuperci întregi Bonduelle

50 g șunculiță țărănească

1 ardei capia copt

1 morcov mic

1 vârf cuțit sare

1 vârf cuțit piper

1 vârf cuțit cimbru uscat

1-2 linguri Ulei de floarea soarelui

3 chifle
  1. Pași 1
    Se taie ciupercile, șunculița, ardeiul și morcovul în bucăți mici.
  2. Pași 2
    Se pune într-o tigaie uleiul, ciupercile, șunculița și morcovul la călit pentru câteva minute. Când sunt gata, se adaugă și ardeiul kapia copt și se mai ține puțin pe foc. Se ia de pe foc și se adaugă sarea, piperul și cimbrul.
  3. Pași 3
    Se face un capac și se scoate puțin din miez la fiecare chiflă. Chiflele se stropesc cu puțină apă și se pun în vasul Jena. Se ia amestecul format din ciuperci, șunculiță și morcov și se pune în fiecare chiflă, în mod egal.
  4. Pași 4
    Se pune capacul la fiecare chiflă și se dă la cuptor pentru 10 minute. Se scoate din cuptor și se servește ca atare sau lângă alte bunătăți. Așa arată chiflele decăpăcite, după ce au fost scoase din cuptor.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...

    O rețetă spectaculoasă!

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.