Pași 1
Se taie ciupercile, șunculița, ardeiul și morcovul în bucăți mici.
Pași 2
Se pune într-o tigaie uleiul, ciupercile, șunculița și morcovul la călit pentru câteva minute. Când sunt gata, se adaugă și ardeiul kapia copt și se mai ține puțin pe foc. Se ia de pe foc și se adaugă sarea, piperul și cimbrul.
Pași 3
Se face un capac și se scoate puțin din miez la fiecare chiflă. Chiflele se stropesc cu puțină apă și se pun în vasul Jena. Se ia amestecul format din ciuperci, șunculiță și morcov și se pune în fiecare chiflă, în mod egal.
Pași 4
Se pune capacul la fiecare chiflă și se dă la cuptor pentru 10 minute. Se scoate din cuptor și se servește ca atare sau lângă alte bunătăți. Așa arată chiflele decăpăcite, după ce au fost scoase din cuptor.