Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Chec cu morcovi și dovleac
Rețetă delicioasă și sățioasă!
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
250 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
250 g dovleac de plăcintă
220 g unt
200 g zahăr
5 ouă
400 g făină cernută
100 g stafide
2 plicuri zahăr vanilat
1/2 plic praf de copt
1 praf de sare
Ingrediente pentru 5 persoane
250 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
250 g dovleac de plăcintă
220 g unt
200 g zahăr
5 ouă
400 g făină cernută
100 g stafide
2 plicuri zahăr vanilat
1/2 plic praf de copt
1 praf de sare
Pași 1
Dovleacul curățat și dat pe răzătoare se pune într-o oală cu puțină apă la fiert. Când dovleacul este aproape fiert, se adaugă și morcovi scurși și se lasă pe foc, până scade lichidul. Din amestecul de dovleac și morcovi se face un piure care se lasă să se răcească (afară nu durează mai mult de 20 de minute).
Pași 2
Untul se bate spumă cu zahărul și cu praful de sare, se adaugă zahărul și ouăle treptat, mixând continuu.
Pași 3
Se încorporează treptat făina amestecată cu praful de copt. Se adaugă și piureul de morcov și dovleac și la final stafidele.
Pași 4
Se toarnă compoziția întro tavă unsă cu unt și tapetată cu făină și se introduce în cuptorul preîncălzit, pentru 4550 de minute. Se servește presărată cu zahăr pudră.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă vegană
O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!
Cheesecake cu morcovi
Un desert cremos și surprinzator cu un gust dulce de morcovi!
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!