1. >Rețete
  2. >Casoletă cu pui și cartofi

Casoletă cu pui și cartofi

Rețetă savuroasă, în care se combină carnea de pui, legumele și cartofii.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1/2 conservă (200 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

350 g carne de pui

1 ceapă

600 g cartofi

2 linguri pastă de tomate

2 căței usturoi

100 g brânză

2 ouă

100 g smântână

100 ml. lapte
Ingrediente pentru 5 persoane
1/2 conservă (200 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

350 g carne de pui

1 ceapă

600 g cartofi

2 linguri pastă de tomate

2 căței usturoi

100 g brânză

2 ouă

100 g smântână

100 ml. lapte
  1. Pași 1
    Cartofii se fierb 15 minute și se taie felii de cca 0,5 cm.
  2. Pași 2
    Ceapa se toacă, se adaugă usturoiul, morcovii tocați și se călesc câteva minute. Se adaugă pasta de roșii, carnea tocată, sarea și piperul. Se înăbușă 10 minute, apoi se adaugă o cană de apă. Se unge un vas Yena cu unt, se așează jumătate din cartofi, se sărează și se pune compoziția de carne.
  3. Pași 3
    Se acoperă cu restul de cartofi așezați unul lângă altul.
  4. Pași 4
    Se amestecă smântâna cu laptele și cu oul, apoi se toarnă peste cartofi. Se presară brânză rasă.
  5. Pași 5
    Se dă la cuptor, la foc mediu până se rumenește ușor.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă vegană

    O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!

  • Cartofi copți cu cremă de avocado și fas...

    Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!

  • Dorada la cuptor cu legume la tigaie

    O rețetă foarte simplă, cu puține ingrediente, însă cu o aromă bogată! Dorada însoțită de legumele n...