Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Cannelloni cu ciuperci și pește
O experiență culinară.
Ușor
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
4 cannelloni
1 fir de praz
200 g file de merluciu
200 g brânză topită
Sare
2 linguri cu făină
1 ou
2 linguri cu pesmet
1/2 lingură cu parmezan
Ulei pentru prăjit
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
4 cannelloni
1 fir de praz
200 g file de merluciu
200 g brânză topită
Sare
2 linguri cu făină
1 ou
2 linguri cu pesmet
1/2 lingură cu parmezan
Ulei pentru prăjit
Piper
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Tăiați prazul și căliți-l la foc mic 5 minute, adăugați ciupercile tăiate și apoi peștele tăiat, prăjiți încă 3-4 minute.
Pași 2
Puneți brânza topită peste amestecul cu ciuperci. Amestecați bine, condimentați după gust și lăsați să se răcească.
Pași 3
Fierbeți cannelloni în apă cu sare. Scurgeți cannelloni și, când sunt reci, umpleți cu compoziția de ciuperci, cu ajutorul unui poș. Bateți oul.
Pași 4
Amestecați parmezanul cu pesmetul întrun castron. Dați pastele umplute prin făină, apoi prin ou și la final prin pesmetul amestecat cu parmezan. Lăsați cannelloni la frigider 30 de minute, după care prăjiți în ulei încins până ce se formează o crustă aurie. Se servesc fierbinți.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...
O rețetă spectaculoasă!
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...