1. >Rețete
  2. >Budincă de brânză de vaci cu morcovi

Budincă de brânză de vaci cu morcovi

Este o mâncare foarte sănătoasă pentru copilași, chiar și pentru bebeluși care au peste 7 luni.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

250 g brânză de vaci

1 lingură griș

1 linguriță făină albă

1 gălbenuș de ou

25 g unt

50 ml. lapte

1 lingură zahăr
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

250 g brânză de vaci

1 lingură griș

1 linguriță făină albă

1 gălbenuș de ou

25 g unt

50 ml. lapte

1 lingură zahăr
  1. Pași 1
    Morcovii se scurg de apă și se mixează împreună cu brânza de vaci. Grișul se fierbe în lapte și se amestecă cu morcovul și brânzica, adăugând și făina.
  2. Pași 2
    Gălbenușul se amestecă cu zahărul, apoi se încorporează în compoziție.
  3. Pași 3
    Se pun într-o formă unsă și se coace la cuptor, în bain-marin, timp de 30-45 minute. Eu am ales un aranjament mai deosebit, pentru a atrage copii. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Smoothie de morcovi și mango

    Un boost de energie într-un pahar de smoothie!

  • Morcovi caramelizați

    O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morco...

  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!