Broccoli cu dressing italian picant

O salată de sezon excelentă!
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli Vapeur Bonduelle

2 buc. ardei gras roșu

100 g roșii uscate

150 g măsline fără sâmburi

4 linguri capere

1 lămâie

2 lingurițe muștar cu boabe

3 linguri ulei de măsline

2 căței de usturoi

1 linguriță zahăr

Piper după gust

Sare după gust
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli Vapeur Bonduelle

2 buc. ardei gras roșu

100 g roșii uscate

150 g măsline fără sâmburi

4 linguri capere

1 lămâie

2 lingurițe muștar cu boabe

3 linguri ulei de măsline

2 căței de usturoi

1 linguriță zahăr

Piper după gust

Sare după gust

Rețete făcute cu

Broccoli VAPEUR
  1. Pași 1
    Se fierbe broccoli în apă fierbinte, sărată timp de 4 minute. Apoi se strecoară, se clătește cu apă rece și se lasă în strecurătoare până se scurge toată apa.
  2. Pași 2
    Se taie ardeiul gras și roșiile uscate în bucăți mici. Măslinele se taie în jumătate transversal. Caperele se toacă mărunt.
  3. Pași 3
    Pentru sos, se amestecă ulei de măsline, muștar, zeama de lămâie, piper măcinat, sare, zahăr și usturoiul pisat. Se adaugă măsline, ardei gras și capere și se amestecă.
  4. Pași 4
    Se pune broccoli în sos și se lasă să stea deoparte 10 minute înainte de servire.
Sfaturi în bucătărie
Adăugați la acest preparat paste fierte și răcite – Fusilli, și veți avea o salată de sezon excelentă!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Rulouri de vinete umplute cu legume Royal Mix

    O rețetă delicioasă și aromată pentru ocazii speciale!

  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.

  • Tăiței chinezești cu broccoli

    Combinația dintre tăiței chinezești și broccoli cu sos este ideală. Se prepară foarte ușor și rapid și se obține un gust autentic chinezesc. Se servește ca fel principal sau ca garnitură pentru diferite preparate cu carne.