Pași 1
Brânza se mixează cu smântâna până capătă o consistență cremoasă. Dacă este nevoie, se mai adaugă 1-2 linguri de lapte. Pe un platou se așează două felii de pâine toast lipite ușor între ele cu cremă de brânză.
Pași 2
Se unge cu un strat de brânză, apoi se așează rulourile care se prepara astfel: pe fiecare felie de șuncă se pune puțină brânză și fâșii de castravete și de ardei roșu. Se rulează și se așează rulourile pe stratul de branză. Se pune un al doilea rând de pâine, peste care se pune iar brânză, felii de ceapă verde, urmate de pâine.
Pași 3
Peste stratul de brânză se așează morcovii Bonduelle scurși și se acoperă ultimul strat de pâine. Se îmbracă ,,tortul” cu crema de brânză, se decorează cu măsline tăiate felii, mărar tocat fin și cu poșul se ,,desenează” diferite forme.
Pași 4
Se dă la rece cel putin 1 oră înainte de servire. Se taie felii de cca 2 cm, cu un cuțit bine ascuțit.