1. >Rețete
  2. >Tort aperitiv

Tort aperitiv

Preparat aspectuos cu o notă festivă, care combină brânza dulce, smântâna cu legumele și șunca presată.
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
150 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

400 g brânză dulce

150 g smântână

4 castraveți

150 g șuncă presată

1 ardei kapia

8 felii pâine toast

1 legătură mărar

100 g măsline verzi
Ingrediente pentru 5 persoane
150 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

400 g brânză dulce

150 g smântână

4 castraveți

150 g șuncă presată

1 ardei kapia

8 felii pâine toast

1 legătură mărar

100 g măsline verzi
  1. Pași 1
    Brânza se mixează cu smântâna până capătă o consistență cremoasă. Dacă este nevoie, se mai adaugă 1-2 linguri de lapte. Pe un platou se așează două felii de pâine toast lipite ușor între ele cu cremă de brânză.
  2. Pași 2
    Se unge cu un strat de brânză, apoi se așează rulourile care se prepara astfel: pe fiecare felie de șuncă se pune puțină brânză și fâșii de castravete și de ardei roșu. Se rulează și se așează rulourile pe stratul de branză. Se pune un al doilea rând de pâine, peste care se pune iar brânză, felii de ceapă verde, urmate de pâine.
  3. Pași 3
    Peste stratul de brânză se așează morcovii Bonduelle scurși și se acoperă ultimul strat de pâine. Se îmbracă ,,tortul” cu crema de brânză, se decorează cu măsline tăiate felii, mărar tocat fin și cu poșul se ,,desenează” diferite forme.
  4. Pași 4
    Se dă la rece cel putin 1 oră înainte de servire. Se taie felii de cca 2 cm, cu un cuțit bine ascuțit.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Rulouri de vinete umplute cu legume Roya...

    O rețetă delicioasă și aromată pentru ocazii speciale!

  • Smoothie de morcovi și mango

    Un boost de energie într-un pahar de smoothie!

  • Morcovi caramelizați

    O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morco...