Pași 1
Facem compoziția pentru tacos din următoarele legume: mărunțim pătrunjelul și ceapa, tăiem în fâșii subțiri varza albă și ardeiul și tăiem roșiile cherry. Tăiem avocado în 2 și îi scoatem pulpa pe care o condimentăm cu sare, piper și lime și o mărunțim cu o furculiță. Luăm cățeii de usturoi și îi tocăm mărunt, dăm prin răzătoare mozzarella și parmezanul. Adăugăm într-un bol mic porumbul, fasolea roșie, roșiile și ardeiul, ceapa, varza, pătrunjelul și avocado și amestecăm bine. Într-un bol mare punem tot conținutul peste care turnăm sosul sweet chilli, soia, pesto.
Pași 2
Pregatim tortilla: decupăm foaia de lasagna cu o formă rotundă pentru a obține o lipie. Încingem uleiul și introducem foile de lasagna câte 1 minut pe fiecare parte.
Pași 3
Punem tortilla într-o tavă de cuptor, adăugăm compoziția, apoi mozzarella și parmezanul ras. Introducem la cuptorul încins la 230°C timp de 10 - 15 minute. După ce le-am scos din cuptor, le așezăm pe farfurie, adăugând și a doua lipie pe deasupra compoziției.
Pași 4
Ornăm capacul de tortilla cu smântână și câteva boabe de fasole roșie.