Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supă cremă de mazăre și salată verde
O supă delicioasă și sănătoasă.
Ușor
3 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
250 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
1 salată verde
4 cepe verzi
1 lingură ulei
1 lingură unt
Șuncă slabă
Pâine integrală
Sare
1/2 litru supă de legume
2-3 boabe ienibahar
Piper negru măcinat
200 g frunze tinere de spanac
Ingrediente pentru 3 persoane
250 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
1 salată verde
4 cepe verzi
1 lingură ulei
1 lingură unt
Șuncă slabă
Pâine integrală
Sare
1/2 litru supă de legume
2-3 boabe ienibahar
Piper negru măcinat
200 g frunze tinere de spanac
Rețete făcute cu
Mazăre verde boabe dulce VAPEUR
Pași 1
Tăiem ceapa verde rondele. Salata o desfacem frunză cu frunză și o spălăm bine, apoi o scurgem bine de apă. Lăsăm mazărea să se dezghețe ușor.
Pași 2
Punem uleiul și untul într-o cratiță pe foc. Adăugăm mazărea și ceapa verde și le lăsăm să se înăbușe 2-3 minute. Adăugăm salata verde ruptă bucăți, lăsăm 1 minut, apoi stingem cu supă de legume.
Pași 3
Adaugăm boabe de ienibahar, sare, piper după gust și fierbem 7-8 minute. Mixăm compoziția bine. Putem să mai adăugăm puțină supă de legume fierbinte, în funcție de consistența dorită.
Pași 4
Tăiem șunca cubulețe . Servim supa cremă cu cubulețe de șuncă și pâine integrală.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...