1. >Rețete
  2. >Supă cremă de mazăre și salată verde

Supă cremă de mazăre și salată verde

O supă delicioasă și sănătoasă.
Ușor
3 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
250 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle

1 salată verde

4 cepe verzi

1 lingură ulei

1 lingură unt

Șuncă slabă

Pâine integrală

Sare

1/2 litru supă de legume

2-3 boabe ienibahar

Piper negru măcinat

200 g frunze tinere de spanac
Ingrediente pentru 3 persoane
250 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle

1 salată verde

4 cepe verzi

1 lingură ulei

1 lingură unt

Șuncă slabă

Pâine integrală

Sare

1/2 litru supă de legume

2-3 boabe ienibahar

Piper negru măcinat

200 g frunze tinere de spanac
  1. Pași 1
    Tăiem ceapa verde rondele. Salata o desfacem frunză cu frunză și o spălăm bine, apoi o scurgem bine de apă. Lăsăm mazărea să se dezghețe ușor.
  2. Pași 2
    Punem uleiul și untul într-o cratiță pe foc. Adăugăm mazărea și ceapa verde și le lăsăm să se înăbușe 2-3 minute. Adăugăm salata verde ruptă bucăți, lăsăm 1 minut, apoi stingem cu supă de legume.
  3. Pași 3
    Adaugăm boabe de ienibahar, sare, piper după gust și fierbem 7-8 minute. Mixăm compoziția bine. Putem să mai adăugăm puțină supă de legume fierbinte, în funcție de consistența dorită.
  4. Pași 4
    Tăiem șunca cubulețe . Servim supa cremă cu cubulețe de șuncă și pâine integrală.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...