Supă cremă de mazăre cu gorgonzola
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 morcov
1 ceapă mare
150 g țelină
1 ardei gras verde
1 legătură mărar
50 g unt
Sare
4 linguri ulei de măsline
120 g gorgonzola
Crutoane
Piper
1 morcov
1 ceapă mare
150 g țelină
1 ardei gras verde
1 legătură mărar
50 g unt
Sare
4 linguri ulei de măsline
120 g gorgonzola
Crutoane
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 morcov
1 ceapă mare
150 g țelină
1 ardei gras verde
1 legătură mărar
50 g unt
Sare
4 linguri ulei de măsline
120 g gorgonzola
Crutoane
Piper
1 morcov
1 ceapă mare
150 g țelină
1 ardei gras verde
1 legătură mărar
50 g unt
Sare
4 linguri ulei de măsline
120 g gorgonzola
Crutoane
Piper
- Pași 1Se curăță legumele și se taie mărunt, după care se pun într-o oală la călit cu untul cu uleiul de măsline.
- Pași 2După ce s-au înmuiat, se adaugă un litru și jumătate de apă și se lasă la foc mic timp de 25 de minute.
- Pași 3Se adaugă în oală mazărea din conservă pentru încă 15 minute și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit și apoi se adaugă mărarul și se pasează.
- Pași 4Se servește la temperatura camerei cu gorgonzola și crutoane. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Descoperă și...