1. >Rețete
  2. >Supă cremă de mazăre cu gorgonzola

Supă cremă de mazăre cu gorgonzola

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 morcov

1 ceapă mare

150 g țelină

1 ardei gras verde

1 legătură mărar

50 g unt

Sare

4 linguri ulei de măsline

120 g gorgonzola

Crutoane

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 morcov

1 ceapă mare

150 g țelină

1 ardei gras verde

1 legătură mărar

50 g unt

Sare

4 linguri ulei de măsline

120 g gorgonzola

Crutoane

Piper
  1. Pași 1
    Se curăță legumele și se taie mărunt, după care se pun într-o oală la călit cu untul cu uleiul de măsline.
  2. Pași 2
    După ce s-au înmuiat, se adaugă un litru și jumătate de apă și se lasă la foc mic timp de 25 de minute.
  3. Pași 3
    Se adaugă în oală mazărea din conservă pentru încă 15 minute și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit și apoi se adaugă mărarul și se pasează.
  4. Pași 4
    Se servește la temperatura camerei cu gorgonzola și crutoane. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...