Se pregătește aluatul amestecând laptele, oul, făina, apa, uleiul, sarea și fasolea păstăi tocată. Când aluatul atinge o consistență uniformă, prăjiți clătitele.
Pași 2
Orezul îl fierbem în apă cu sare. Îl amestecăm cu legume și ciupercuțe tocate. Pe clătitele prăjite se pune o lingură mare din umplutură cu legume, după care se împăturesc sub formă de plic și se așează una lângă alta într-un vas de Jena.
Pași 3
Cașcavalul ras îl așezăm deasupra, cu un sos de roșii. Băgăm la cuptor clătitele, circa 30 minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...