1. >Rețete
  2. >Sarmale în clătite

Sarmale în clătite

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine, Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

2 ouă

300 g făină

100 ml. lapte

30 ml. ulei de floarea soarelui

100 ml. apă minerală

Piper

100 g orez

100 g cașcaval

100 ml. sos de roșii
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine, Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

2 ouă

300 g făină

100 ml. lapte

30 ml. ulei de floarea soarelui

100 ml. apă minerală

Piper

100 g orez

100 g cașcaval

100 ml. sos de roșii
  1. Pași 1
    Se pregătește aluatul amestecând laptele, oul, făina, apa, uleiul, sarea și fasolea păstăi tocată. Când aluatul atinge o consistență uniformă, prăjiți clătitele.
  2. Pași 2
    Orezul îl fierbem în apă cu sare. Îl amestecăm cu legume și ciupercuțe tocate. Pe clătitele prăjite se pune o lingură mare din umplutură cu legume, după care se împăturesc sub formă de plic și se așează una lângă alta într-un vas de Jena.
  3. Pași 3
    Cașcavalul ras îl așezăm deasupra, cu un sos de roșii. Băgăm la cuptor clătitele, circa 30 minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...