Tăiem cotletul pe lung și îl subțiem. Între 2 bucăți de folie întindem carnea cu ajutorul ciocanului de șnițele (partea dreaptă). Apoi condimentăm cu piper, verdețuri italiene, boia dulce. Masăm puțin carnea pentru a se încorpora condimentele, apoi așezăm peste ea bucata de cârnat, fâșiile de morcov și presărăm boabe de mazăre dulci și delicioase. Rulăm carnea și o legăm cu ață, apoi tăiem rulada în 2 bucăți egale.
Pași 2
Ambele bucăți se pun în pungă pentru friptura în care apoi adăugăm puțină sare, delicatul și foaia de dafin. La final, punem apă și închidem punga.
Pași 3
Dăm la cuptor pentru cca 30 de minute, timp în care se pătrunde rulada foarte bine la abur. Apoi desfacem punga și lăsăm să se coacă puțin.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Zucchini umpluți cu legume
Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!
Bruschete cu salată franțuzească
O salată sățioasă servită ca bruschete sau bruschete cu salată. Oricum ai numi-o, are un gust delici...
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.