Tai pieptul de curcan astfel încât să nu aibă o grosime mai mare de 1.5 cm și îl bați cu ciocanul (eu am tăiat pieptul pe orizontala și am făcut 2 rulade). Cu ajutorul unei pensule, aplici puțin ulei de măsline, după care presari sare, boia de ardei dulce și cimbru peste pieptul de curcan.
Pași 2
Pentru umplutură, tai ardeiul cubulețe, fierbi morcovii și scurgi mazărea bine de zeama din conservă. Dai cașcavalul pe râzătoarea mare. Amesteci ardeiul cu mazărea, cașcavalul și oul bătut și adaugi sare după gust.
Pași 3
Așezi compoziția pe pieptul de curcan, așezi morcovul fiert în mijloc și rulezi pieptul, apoi presari cimbru pe deasupra. Îl învelești în folie de aluminiu și îl așezi în tavă.
Pași 4
Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru 50 minute, la 200 grade C. Scoți tava, îndepărtezi folia de aluminiu și o mai lași pentru 10 minute să se rumenească frumos. Se servește alături de legume sotate, piure sau risotto.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...