Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Pui cu ciuperci, morcovi și cartofi
O rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini
4 cartofi
2 cepe
8 pulpe de pui dezosate
1 lingură condimente pentru pui
1 linguriță boia dulce
1 linguriță rozmarin
Sare
2 linguri ulei
100 ml. vin alb demi-sec
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini
4 cartofi
2 cepe
8 pulpe de pui dezosate
1 lingură condimente pentru pui
1 linguriță boia dulce
1 linguriță rozmarin
Sare
2 linguri ulei
100 ml. vin alb demi-sec
Piper
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Se condimentează carnea de pui. Se curăță cartofii și se taie felii mai mari, ceapa se curăță și se taie în 4.
Pași 2
Într-un castron, se amestecă cartofii cu ceapa și ciupercile, se pun cele 2 linguri de ulei, boia, sare, piper și rozmarin și se amestecă ușor.
Pași 3
Legumele astfel preparate se pun într-un vas termorezistent. Deasupra legumelor, punem bucățile de carne condimentate, turnăm și vinul și dăm la cuptorul preîncălzit, 30-35 de minute. Scoatem tava din cuptor și întoarcem carnea, moment în care punem și morcovii din conservă.
Pași 4
Mai dăm la cuptor 5 minute. Se presară pătrunjel tocat și se poate servi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...