Placintă shepherd

Preparat gustos și sățios, care combină legumele cu carnea de vită.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

2 cepe

400 g carne de vită

1 cană cu suc

500 g cartofi

1 vârf de cuțit cu nucșoară

1 gălbenuș de ou

100 g smântână
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

2 cepe

400 g carne de vită

1 cană cu suc

500 g cartofi

1 vârf de cuțit cu nucșoară

1 gălbenuș de ou

100 g smântână
  1. Pași 1
    Morcovul și ceapa tocate se călesc câteva minute.
  2. Pași 2
    Se adaugă carnea tocata și se rumenesc puțin. Se adaugă sucul de roșii, se potrivește de sare și piper și se fierbe înăbușit 10 minute. Compoziția se distribuie în forme individuale, care se umplu cam 2/3.
  3. Pași 3
    Din cartofii fierți, nucșoară, smântâna și gălbenuș se prepară un piure fin, care se așează fie cu lingurița, fie cu un poș peste umplutura de carne.
  4. Pași 4
    Se dă la cuptor, la foc mic, până ce se rumenește ușor piureul. Se servește fierbinte.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă

    Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!

  • Supă vegană

    Supă vegană

    O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!

  • Rulouri de vinete umplute cu legume Royal Mix

    Rulouri de vinete umplute cu legume Royal Mix

    O rețetă delicioasă și aromată pentru ocazii speciale!