Se adaugă carnea tocata și se rumenesc puțin. Se adaugă sucul de roșii, se potrivește de sare și piper și se fierbe înăbușit 10 minute. Compoziția se distribuie în forme individuale, care se umplu cam 2/3.
Pași 3
Din cartofii fierți, nucșoară, smântâna și gălbenuș se prepară un piure fin, care se așează fie cu lingurița, fie cu un poș peste umplutura de carne.
Pași 4
Se dă la cuptor, la foc mic, până ce se rumenește ușor piureul. Se servește fierbinte.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Supă vegană
O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!
Rulouri de vinete umplute cu legume Roya...
O rețetă delicioasă și aromată pentru ocazii speciale!