Pași 1
Facem blatul de pizza care este format din: făina albă pe care o cernem pentru a face aluatul mai aerat, apa călduță în care am introdus drojdia uscată activă, apoi punem treptat zaharul, sarea și uleiul. Amestecam bine toate ingredientele până când coca se desprinde de pe mână. O acoperim cu folie de plastic și o lăsăm 2 ore într-o cameră cu o temperatură destul de caldă pentru a-i conferi un mediu bun de a crește de 2 ori în volum.
Pași 2
Întindem pe o planșă aluatul de pizza, punem făină atât cât simțim ca este nevoie pentru a nu se lipi. Formăm un aluat rotund cam de 28 cm diagonala, în funcție de tava fiecăruia.
Pași 3
Trecem apoi la sosul de pizza, care este alcătuit din: 3 căței de usturoi tocați mărunt, pe care îi introducem într-o tigaie în care am pus 3-4 linguri de ulei de măsline. Lăsăm usturoiul 2 minute să se coloreze puțin și adăugăm conserva de roșii, busuiocul rupt cu mâna, sare și piper. Lăsăm pe foc cca 15 minute până se îngroașă suficient.
Pași 4
Adăugăm pe blatul de pizza 34 linguri din sosul de roșii care între timp sa răcit, bucăți de mini mozzarella rupte de mână, porumb cu chilli, coppa ruptă și ea de mână, roșii chery tăiate pe jumătate, parmezan și busuioc. Introducem pizza formată la cuptorul preîncălzit la temperatura de 230°C timp de 15 20 minute. După ce o scoatem, adăugăm o mână de rucola, și opțional34 frunze de busuioc.