Se toacă ceapa mărunt și se călește într-o lingură de ulei. Se adaugă mazărea, să călește puțin, se stinge cu vinul și se lasă să fiarbă cca. 2 minute. Se adaugă supă de legume, cât să acopere mazărea.
Pași 2
Se lasă să fiarbă la foc potrivit. Se verifică mazărea dacă e fiartă. Trebuie să-și păstreze culoarea verde intensă.
Pași 3
Când e fiartă, se stoarce de zeamă, însă zeama nu se aruncă. Cu un mixer se pasează mazărea cu puțină mentă proaspătă.
Pași 4
Se adaugă zeama de lămâie. Dacă piureul obținut e prea tare, se subțiază cu puțină zeamă în care a fost fiartă mazărea. Se potrivește de sare. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Zucchini umpluți cu legume
Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...