Piure de mazăre
Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
Mentă proaspătă
Sare
1/2 ceapă
Ulei de măsline
50 ml. vin alb sec
Supă de legume
1 lingură zeamă de lămâie
1 lingură Piper
Mentă proaspătă
Sare
1/2 ceapă
Ulei de măsline
50 ml. vin alb sec
Supă de legume
1 lingură zeamă de lămâie
1 lingură Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
Mentă proaspătă
Sare
1/2 ceapă
Ulei de măsline
50 ml. vin alb sec
Supă de legume
1 lingură zeamă de lămâie
1 lingură Piper
Mentă proaspătă
Sare
1/2 ceapă
Ulei de măsline
50 ml. vin alb sec
Supă de legume
1 lingură zeamă de lămâie
1 lingură Piper
- Pași 1Se toacă ceapa mărunt și se călește într-o lingură de ulei. Se adaugă mazărea, să călește puțin, se stinge cu vinul și se lasă să fiarbă cca. 2 minute. Se adaugă supă de legume, cât să acopere mazărea.
- Pași 2Se lasă să fiarbă la foc potrivit. Se verifică mazărea dacă e fiartă. Trebuie să-și păstreze culoarea verde intensă.
- Pași 3Când e fiartă, se stoarce de zeamă, însă zeama nu se aruncă. Cu un mixer se pasează mazărea cu puțină mentă proaspătă.
- Pași 4Se adaugă zeama de lămâie. Dacă piureul obținut e prea tare, se subțiază cu puțină zeamă în care a fost fiartă mazărea. Se potrivește de sare. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Zucchini umpluți cu legume
Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Descoperă și...