Piept de pui dulce cu fasole verde prăjită
Un fel de mâncare ușor și gustos.
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
250 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
600 g piept de pui file, tăiat în cubulețe
10 ml. sos de soia de culoare deschisă
1 praz mai mic, feliat subțire
2 căței usturoi pisați
1 lingură miere
1 lingură pastă de roșii
2 linguri ulei de măsline
600 g piept de pui file, tăiat în cubulețe
10 ml. sos de soia de culoare deschisă
1 praz mai mic, feliat subțire
2 căței usturoi pisați
1 lingură miere
1 lingură pastă de roșii
2 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
250 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
600 g piept de pui file, tăiat în cubulețe
10 ml. sos de soia de culoare deschisă
1 praz mai mic, feliat subțire
2 căței usturoi pisați
1 lingură miere
1 lingură pastă de roșii
2 linguri ulei de măsline
600 g piept de pui file, tăiat în cubulețe
10 ml. sos de soia de culoare deschisă
1 praz mai mic, feliat subțire
2 căței usturoi pisați
1 lingură miere
1 lingură pastă de roșii
2 linguri ulei de măsline
- Pași 1Pregătim saramura: amestecăm sosul de soia cu mierea, pasta de roșii și usturoiul.
- Pași 2Adăugăm în saramură bucățile de piept de pui, amestecăm bine, și punem la frigider pentru cel puțin 2 ore ca să se pătrundă bine.
- Pași 3Într-un wok sau o tigaie mare călim în puțin ulei de măsline legumele pentru 3-4 minute, amestecând continuu.
- Pași 4Separat, prăjim și pieptul de pui marinat pentru 1012 minute. Putem servi cu orez călit.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Buchețele de fasole verde învelite în bacon
Un preparat special, de savurat cu prietenii sau la masa festivă.
Descoperă și...