Spălăm carnea de porc, o tăiem în cubulețe și o punem într-o oală la fiert pentru 20 de minute.
Pași 2
Punem apa într-o oală la fiert, după ce a dat în clocot adăugăm bulgurul și lăsăm la fiert timp de 5 minute, după care oprim focul și acoperim oala cu un capac timp de 15 minute.
Pași 3
Punem uleiul de măsline într-o tigaie pe foc, adăugăm ceapa tocată și o lăsăm pentru 5 minute la călit, apoi adăugăm usturoiul tocat împreună cu condimetele și le lăsăm împreună timp de 10 minute pentru a se combina aromele. Adăugăm carnea fiartă împreună cu 5 linguri de apă (apa în care a fiert carnea) și sucul de roșii și lăsăm pe foc încă 5 minute, apoi scurgem fasolea verde de lichid și o adăugăm peste celelalte ingrediente și lăsăm pe foc pentru încă 5 minute, oprim focul și presărăm deasupra pătrunjel verde tocat.
Pași 4
Pentru servire, întro farfurie punem bulgur, iar deasupra fasolea gătită.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Piept de pui cu fasole verde și orz la c...
Surprinde-i pe cei dragi cu o nouă rețetă bogată în proteine.
Ou poșat cu fasole verde și orz
Mic dejun sănătos alaturi de combinația de cereale Bonduelle.
Pui cu Piure din legume verzi
Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o ...