Pași 1
Începem cu pregătirea pastelor. Punem făina într-un castron, facem o adâncitură și punem ouăle bătute cu un praf de sare. Amestecăm compoziția, apoi frământăm bine și adunăm aluatul într-o bilă, pe care o acoperim și o lăsăm 10 minute să se odihnească. Întindem aluatul într-o foaie cât mai subțire, pe care o tăiem fășii de aproximativ 1/2 de cm.
Pași 2
Tăiem pieptul fâșii înguste, pe care le punem la prăjit în uleiul încins. Lăsăm pieptul până începe să se rumenească, apoi adăugăm ciupercile clătite și scurse bine. Lăsăm câteva minute, apoi stingem cu roșiile pasate. Asezonăm cu sare, piper, piperul de Cayenne, busuiocul mărunțit, adăugăm zahărul și lăsăm să fiarbă până ce sosul începe să se îngroașe. Când este aproape gata, adăugăm caperele.
Pași 3
Fierbem pastele în apă cu sare timp de 3 minute, apoi le scurgem și le punem în sos. Amestecăm ușor până ce pastele se acoperă bine de sos. Servim pastele imediat.