Paste de casă cu sos picant de roșii, ciuperci și capere
O rețetă savuroasă de paste!
Ușor
3 persoane
75 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
300 g făină de grâu 550
3 ouă mari
200 g file de piept de pui
700 ml. roșii pasate
1 lingură ulei de măsline
2 linguri capere
Sare
Piper negru
Busuioc mărunțit
Piper Cayenne
1 linguriță zahăr
300 g făină de grâu 550
3 ouă mari
200 g file de piept de pui
700 ml. roșii pasate
1 lingură ulei de măsline
2 linguri capere
Sare
Piper negru
Busuioc mărunțit
Piper Cayenne
1 linguriță zahăr
Ingrediente pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
300 g făină de grâu 550
3 ouă mari
200 g file de piept de pui
700 ml. roșii pasate
1 lingură ulei de măsline
2 linguri capere
Sare
Piper negru
Busuioc mărunțit
Piper Cayenne
1 linguriță zahăr
300 g făină de grâu 550
3 ouă mari
200 g file de piept de pui
700 ml. roșii pasate
1 lingură ulei de măsline
2 linguri capere
Sare
Piper negru
Busuioc mărunțit
Piper Cayenne
1 linguriță zahăr
- Pași 1Începem cu pregătirea pastelor. Punem făina într-un castron, facem o adâncitură și punem ouăle bătute cu un praf de sare. Amestecăm compoziția, apoi frământăm bine și adunăm aluatul într-o bilă, pe care o acoperim și o lăsăm 10 minute să se odihnească. Întindem aluatul într-o foaie cât mai subțire, pe care o tăiem fășii de aproximativ 1/2 de cm.
- Pași 2Tăiem pieptul fâșii înguste, pe care le punem la prăjit în uleiul încins. Lăsăm pieptul până începe să se rumenească, apoi adăugăm ciupercile clătite și scurse bine. Lăsăm câteva minute, apoi stingem cu roșiile pasate. Asezonăm cu sare, piper, piperul de Cayenne, busuiocul mărunțit, adăugăm zahărul și lăsăm să fiarbă până ce sosul începe să se îngroașe. Când este aproape gata, adăugăm caperele.
- Pași 3Fierbem pastele în apă cu sare timp de 3 minute, apoi le scurgem și le punem în sos. Amestecăm ușor până ce pastele se acoperă bine de sos. Servim pastele imediat.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac
O rețetă spectaculoasă!
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Descoperă și...