Pastele se pun la fiert timp de 15 minute, apoi se pun la scurs. Morcovii se curăță, se spală bine și se taie rondele, iar mazărea se clătește sub un jet de apă.
Pași 2
Într-o tigaie se călește puțin tonul, se adaugă mazărea, morcovii și se lasă 15 minute până când morcovii se înmoaie puțin.
Pași 3
Se condimentează după gust și se pun peste pastele scurse.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legum...