1. >Rețete
  2. >Pârjoale de năut și morcovi

Pârjoale de năut și morcovi

O rețetă sănătoasă și gustoasă.
Ușor
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

350 g năut

1 ceapă albă

1 ou

1 cartof mare

1 linguriță sare

1 vârf de cuțit coriandru

3 linguri făină de ovăz

1/2 linguriță piper
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

350 g năut

1 ceapă albă

1 ou

1 cartof mare

1 linguriță sare

1 vârf de cuțit coriandru

3 linguri făină de ovăz

1/2 linguriță piper
  1. Pași 1
    Puneți într-un blender năutul fiert, morcovii din conservă, ceapa tăiată bucăți mari, coriandrul, piperul, sarea, cartoful fiert și mixați. Va rezulta o pastă omogenă, pe care o veți răsturna într-un bol. Adăugați oul și făina. Amestecați bine cu o lingură de lemn sau chiar cu mâna.
  2. Pași 2
    Se gustă de sare și, dacă este nevoie, mai adăugați. Compoziția trebuie să fie mai groasă și să nu se lipească de mână.
  3. Pași 3
    Din această compoziție se formează pârjoalele, care se pun într-o tavă în care am pus hârtie de copt.
  4. Pași 4
    Se coc în cuptorul încălzit în prealabil, la 200 de grade, timp de 1520 de minute, apoi se întorc pe cealaltă parte și se mai coc 5 minute.
Sfaturi în bucătărie
Se pot servi alături de cartofi, orez, legume sau salată de verdețuri.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Smoothie de morcovi și mango

    Un boost de energie într-un pahar de smoothie!

  • Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...

    O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!

  • Supă Minestrone cu dovleac

    O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.