Pași 1
Puneți într-un blender năutul fiert, morcovii din conservă, ceapa tăiată bucăți mari, coriandrul, piperul, sarea, cartoful fiert și mixați. Va rezulta o pastă omogenă, pe care o veți răsturna într-un bol. Adăugați oul și făina. Amestecați bine cu o lingură de lemn sau chiar cu mâna.
Pași 2
Se gustă de sare și, dacă este nevoie, mai adăugați. Compoziția trebuie să fie mai groasă și să nu se lipească de mână.
Pași 3
Din această compoziție se formează pârjoalele, care se pun într-o tavă în care am pus hârtie de copt.
Pași 4
Se coc în cuptorul încălzit în prealabil, la 200 de grade, timp de 1520 de minute, apoi se întorc pe cealaltă parte și se mai coc 5 minute.
Sfaturi în bucătărie
Se pot servi alături de cartofi, orez, legume sau salată de verdețuri.