1. >Rețete
  2. >Nacreală bucovineană

Nacreală bucovineană

Nacreală bucovineană este caracteristică acestei zone.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde dulce boabe Bonduelle

1 kg cartofi

2 cepe

1 morcov

500 ml. iaurt

3 ouă

Sare alimentară

300 g tăieței făcuți în casă

1 lingură oțet

100 ml. smântână
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde dulce boabe Bonduelle

1 kg cartofi

2 cepe

1 morcov

500 ml. iaurt

3 ouă

Sare alimentară

300 g tăieței făcuți în casă

1 lingură oțet

100 ml. smântână
  1. Pași 1
    Ceapa o tăiem și o adăugăm cu celelalte legume Bonduelle într-o tigaie, pentru a le căli într-un mod mai sumar. Un morcov îl dăm prin răzătoarea fină și îl călim. Pregătim vasul de ciorbă în care am pus apă cam până la jumătate, iar când apa fierbe, adăugăm legumele călite și lăsăm să fiarbă.
  2. Pași 2
    Adăugăm mazărea Bonduelle și apoi acrim ciorba după gust. Când constatăm că este fiartă, oprim focul. Între timp, fierbem tăițeii de casă separat. Îi adăugăm și pe ei, înainte de a opri focul.
  3. Pași 3
    Într-un alt vas mai mic, punem iaurtul, ouăle și le omogenizam bine, adăugând o lingură de oțet și o cană cu apă rece. Fiind gata și această operație, turnăm dressing-ul peste ciorba din oală. Se va orna cu verdeață și se va servi fierbinte.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...