Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Mini tarte cu ciuperci și spanac
Aceste mini tarte pot constitui un mic dejun perfect. Sățioase și gustoase, sunt perfecte pentru a-ți începe ziua.
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1/2 cană Spanac tocat Bonduelle
1 cană ciuperci
200 g aluat foietaj
1/2 ardei roșu
1 cățel Usturoi
2 ouă
Sare
Piper
Unt pentru uns
1/2 cană Parmezan
Ingrediente pentru 2 persoane
1/2 cană Spanac tocat Bonduelle
1 cană ciuperci
200 g aluat foietaj
1/2 ardei roșu
1 cățel Usturoi
2 ouă
Sare
Piper
Unt pentru uns
1/2 cană Parmezan
Rețete făcute cu
Spanac tocat
Pași 1
Încălzim cuptorul la 180 de grade Celsius și ungem 4 forme de brioșe cu unt. Întindem aluatul și tăiem pătrate de dimensiune medie și le punem în formele de brioșe.
Pași 2
Punem la călit ciupercile pentru 4 minute, după care adăugăm usturoiul, spanacul, parmezanul, sarea și piperul.
Pași 3
Punem compoziția din ciuperci și spanac în formele de brioșe pregătite cu aluat. Deasupra punem ouăle bătute și ardeiul tocat.
Pași 4
Băgăm la cuptor pentru 1520 minute. Le scoatem și le servim reci sau calde.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Mix de salate cu porumb și măsline
Un preparat perfect pentru o dietă echilibrată pe bază de legume!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...