Tocăm ingredientele: ceapa roșie și mărarul mărunt, ceapa verde felii, radem morcovii, tăiem în felii subțiri baconul și pe jumătate roșiile cherry.
Pași 2
Punem în tigaie baconul, adăugăm ceapa și morcovul ras. După ce baconul este ușor crocant adăugăm stocul de legume, apoi mazărea. Condimentăm cu sare și piper. Lăsăm să fiarbă 10 minute, apoi adăugăm roșiile cuburi.
Pași 3
După încă 10 minute adăugăm roșiile cherry și mărarul proaspăt. Lăsăm să scadă mâncarea atât cât trebuie și până când mazărea este fiartă complet. Decorăm preparatul cu germeni de mazăre.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...
Somon cu legume și orez
Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...