1. >Rețete
  2. >Legume în aspic

Legume în aspic

Cu legumele Bonduelle, orice mâncare iese delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

3 ardei roși

250 g varză de Bruxelles

2 g piper

2 foi de dafin

2 litri supă de legume

1 g sare

2 plicuri Vege-gel

5-6 căței usturoi
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

3 ardei roși

250 g varză de Bruxelles

2 g piper

2 foi de dafin

2 litri supă de legume

1 g sare

2 plicuri Vege-gel

5-6 căței usturoi
  1. Pași 1
    Tăiem varza de Bruxelles în jumătăți. Apoi punem la fiert legumele cu sarea și foile de dafin, pentru 10 minute.
  2. Pași 2
    Strecurăm zeama și lăsăm legumele la scurs. Zdrobim bine usturoiul, îl adăugăm în supă și lăsăm să se răcească. Curățăm și tocăm ardeiul cubulețe, le amestecăm cu restul legumelor și le așezăm într-o tavă.
  3. Pași 3
    Când supa s-a mai răcit, adăugăm piperul, gelatina vegetariană și dăm în clocot. Turnăm supa în tavă, peste legume, și o dăm la rece.
  4. Pași 4
    Când sa închegat, răsturnam aspicul pe un platou.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...