1. >Rețete
  2. >Gratin de paste și legume cu brânză

Gratin de paste și legume cu brânză

Penne cu legume și brânză la cuptor.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Ciuperci feliate Bonduelle

100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

100 g penne

1 praz

1 ardei gras roșu

1 morcov

1 vânătă

200 ml. smântână pentru gătit

120 g brânză Cedar

1 lingură ulei de măsline

Sare

2 ouă

50 g mozzarela

50 g piper

50 g cimbru uscat
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Ciuperci feliate Bonduelle

100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

100 g penne

1 praz

1 ardei gras roșu

1 morcov

1 vânătă

200 ml. smântână pentru gătit

120 g brânză Cedar

1 lingură ulei de măsline

Sare

2 ouă

50 g mozzarela

50 g piper

50 g cimbru uscat
  1. Pași 1
    Încingeți cuptorul la 190 grade Celsius. Puneți pastele la fiert, în mai multă apă clocotind, cu puțină sare. Fierbeți-le timpul indicat de producător și, când sunt gata, scurgeți pastele de apă. Într-o tigaie, încingeți lingura de ulei și căliți un pic prazul. Puneți și fasolea împreună cu morcovul, ciupercile, vânăta și lăsați legumele să se înmoaie un pic.
  2. Pași 2
    Într-un vas de Jena potrivit ca mărime, puneți pastele scurse, legumele călite și ardeiul gras (curățat de semințe și cotor, spalat și tăiat bețigașe). Cu ajutorul a două furculițe, amestecați usor, astfel încât legumele să fie uniform distribuite. Într-un castron, bateți ouăle. Adaugați smântâna/ laptele, un pic de sare, piper și cimbrul uscat. Amestecați bine.
  3. Pași 3
    Turnați amestecul de ouă și smântână peste paste și legume. Radeți mărunt brânza Ceddar și amestecați-o cu mozzarella. Distribuiți uniform peste paste și legume. Râșniți un pic de piper deasupra și băgați în cuptorul încins. Lăsați 25-30 de minute, până când amestecul de smântână și ouă s-a legat cu legumele și pastele, iar brânza de deasupra s-a transformat într-o crustă. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.