Pași 1
Încingeți cuptorul la 190 grade Celsius. Puneți pastele la fiert, în mai multă apă clocotind, cu puțină sare. Fierbeți-le timpul indicat de producător și, când sunt gata, scurgeți pastele de apă. Într-o tigaie, încingeți lingura de ulei și căliți un pic prazul. Puneți și fasolea împreună cu morcovul, ciupercile, vânăta și lăsați legumele să se înmoaie un pic.
Pași 2
Într-un vas de Jena potrivit ca mărime, puneți pastele scurse, legumele călite și ardeiul gras (curățat de semințe și cotor, spalat și tăiat bețigașe). Cu ajutorul a două furculițe, amestecați usor, astfel încât legumele să fie uniform distribuite. Într-un castron, bateți ouăle. Adaugați smântâna/ laptele, un pic de sare, piper și cimbrul uscat. Amestecați bine.
Pași 3
Turnați amestecul de ouă și smântână peste paste și legume. Radeți mărunt brânza Ceddar și amestecați-o cu mozzarella. Distribuiți uniform peste paste și legume. Râșniți un pic de piper deasupra și băgați în cuptorul încins. Lăsați 25-30 de minute, până când amestecul de smântână și ouă s-a legat cu legumele și pastele, iar brânza de deasupra s-a transformat într-o crustă. Poftă bună!