1. >Rețete
  2. >Gratin cu ciuperci și cartofi

Gratin cu ciuperci și cartofi

O rețetă sănătoasă și foarte sățioasă.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle

8 cartofi

100 g afumătură

100 g telemea

2 ouă

100 g smântână

1 lingură cu ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle

8 cartofi

100 g afumătură

100 g telemea

2 ouă

100 g smântână

1 lingură cu ulei de măsline
  1. Pași 1
    Cureți cartofii, îi tai felii și îi pui la fiert în apă cu sare. Între timp, sotezi ciupercile și mușchiulețul tăiat felii.
  2. Pași 2
    Când cartofii sunt aproape fierți, scurgi apa și îi amesteci cu ciupercile și mușchiulețul. Mixezi ouăle cu smântâna. Ungi un vas yena cu puțin ulei si tapetezi cu o lingură de pesmet, apoi pui amestecul de cartofi cu ciuperci. Peste acestea, adaugi telemea rasă, iar deasupra torni amestecul de smântână și ouă.
  3. Pași 3
    Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată de mazăre cu cartofi de primăvară

    O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.

  • Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...

    O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...