Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Gratin cu ciuperci și cartofi
O rețetă sănătoasă și foarte sățioasă.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle
8 cartofi
100 g afumătură
100 g telemea
2 ouă
100 g smântână
1 lingură cu ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle
8 cartofi
100 g afumătură
100 g telemea
2 ouă
100 g smântână
1 lingură cu ulei de măsline
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Cureți cartofii, îi tai felii și îi pui la fiert în apă cu sare. Între timp, sotezi ciupercile și mușchiulețul tăiat felii.
Pași 2
Când cartofii sunt aproape fierți, scurgi apa și îi amesteci cu ciupercile și mușchiulețul. Mixezi ouăle cu smântâna. Ungi un vas yena cu puțin ulei si tapetezi cu o lingură de pesmet, apoi pui amestecul de cartofi cu ciuperci. Peste acestea, adaugi telemea rasă, iar deasupra torni amestecul de smântână și ouă.
Pași 3
Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...
O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...