Se taie capacul gogonelelor, iar cu o linguriță se scoate miezul și se lasă la scurs cu gura în jos.
Pași 2
Mazărea și morcovul se pun la fiert separat, cu apă și puțină sare. După ce au fiert, se scurg de apă și se pasează la blendar. Se adaugă sare și piper după gust, iar în fiecare piure adaugi câte 50 g de cașcaval ras.
Pași 3
Cu piureurile obținute, se vor umple gogonelele. Jumătate cu piure de mazăre, jumătate cu piure de morcovi. Deasupra se adaugă cașcaval ras.
Pași 4
Se așează gogonelele întro tavă tapetată cu hârtie de copt și se bagă la cuptorul preîncălzit pentru 20 minute. Se servește cu șunculiță afumată, prăjită puțin pe ambele părți.
Pași 5
Poftă bună.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Rulouri de vinete umplute cu legume Roya...
O rețetă delicioasă și aromată pentru ocazii speciale!
Smoothie de morcovi și mango
Un boost de energie într-un pahar de smoothie!
Morcovi caramelizați
O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morco...