Gogonele murate umplute
Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.
Ușor
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
6 gogonele
150 g cașcaval
150 g șunculiță
Sare
Piper
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
6 gogonele
150 g cașcaval
150 g șunculiță
Sare
Piper
Ingrediente pentru 3 persoane
200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
6 gogonele
150 g cașcaval
150 g șunculiță
Sare
Piper
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
6 gogonele
150 g cașcaval
150 g șunculiță
Sare
Piper
- Pași 1Se taie capacul gogonelelor, iar cu o linguriță se scoate miezul și se lasă la scurs cu gura în jos.
- Pași 2Mazărea și morcovul se pun la fiert separat, cu apă și puțină sare. După ce au fiert, se scurg de apă și se pasează la blendar. Se adaugă sare și piper după gust, iar în fiecare piure adaugi câte 50 g de cașcaval ras.
- Pași 3Cu piureurile obținute, se vor umple gogonelele. Jumătate cu piure de mazăre, jumătate cu piure de morcovi. Deasupra se adaugă cașcaval ras.
- Pași 4Se așează gogonelele întro tavă tapetată cu hârtie de copt și se bagă la cuptorul preîncălzit pentru 20 minute. Se servește cu șunculiță afumată, prăjită puțin pe ambele părți.
- Pași 5Poftă bună.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Rulouri de vinete umplute cu legume Royal Mix
O rețetă delicioasă și aromată pentru ocazii speciale!
Smoothie de morcovi și mango
Un boost de energie într-un pahar de smoothie!
Morcovi caramelizați
O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morcovii baby reprezintă leguma potrivită pentru micul tău explorator.
Descoperă și...