Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fasole verde scăzută
Pentru cei ce se grăbesc, avem o rețetă rapidă și sănătoasă doar din legume (se poate servi ca și garnitură sau ca fel principal, în funcție de preferințele fiecăruia).
Ceapa se taie mărunt și se călește în ulei până devine lucioasă.
Pași 2
Se adaugă morcovii și ardeii tăiați (după preferință se poate adăuga și o roșie tăiată în felii mari), iar ulterior se amestecă. În timp ce se amestecă, se adaugă boia și piper după gust, iar în loc de sare se poate adăuga Vegeta.
Pași 3
Se adaugă cele două pungi de fasole verde (păstăi), după care se stinge cu 150 ml de suc de roșii. Ulterior se pune apa (cât să cuprindă toate ingredientele) și se lasă să fiarbă până ce se înmoaie fasolea.
Pași 4
Se freacă o lingură de făina cu apă, care se adaugă pentru a îngroșa compoziția.
Pași 5
Cu un minut înainte de a stinge focul, se adaugă pătrunjelul acesta se adaugă la sfârșit, pentru ași păstra proprietățile (prin fierbere, vitamina C se distruge).
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.