Fasole roșie cu piept de curcan și cartofi
Fasole roșie cu piept de curcan și cartofi natur.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
200 g cartofi
250 g piept de curcan
1 lingură pătrunjel
100 g unt
2 căței usturoi
1 lingură condiment de pui
1 lingură chilli
1 lingură delicat granule
200 g cartofi
250 g piept de curcan
1 lingură pătrunjel
100 g unt
2 căței usturoi
1 lingură condiment de pui
1 lingură chilli
1 lingură delicat granule
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
200 g cartofi
250 g piept de curcan
1 lingură pătrunjel
100 g unt
2 căței usturoi
1 lingură condiment de pui
1 lingură chilli
1 lingură delicat granule
200 g cartofi
250 g piept de curcan
1 lingură pătrunjel
100 g unt
2 căței usturoi
1 lingură condiment de pui
1 lingură chilli
1 lingură delicat granule
- Pași 1Se condimentează pieptul de curcan și se pune la prăjit într-o tigaie în unt 15-20 minute sub capac, la foc încet.
- Pași 2Când este aproape gata, se pune usturoiul tăiat bucățele. Cartofii se curăță, se taie bucăți și se pun la fiert în apă cu sare.
- Pași 3Fasolea se pune la călit ușor în unt, se adaugă delicat, usturoi, chilli, pătrunjel, pentru 5 minute. Se servește cald. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Salată cu pui, porumb și fasole roșie
O salată delicioasă de vară!
Salată cu fasole roșie și spanac
O salată sățioasă datorită fasolei roșii și a nucilor, completat de aroma dulceagă a bacon-ului.
Descoperă și...