Fasole albă cu brânză și ciuperci
Un prânz consistent și delicios
Ușor
2 persoane
35 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle
200 g ciuperci
100 g mozzarella
2 căței de usturoi
50 g suc de roșii
1 lingură ulei de măsline
cimbru
sare
piper
200 g ciuperci
100 g mozzarella
2 căței de usturoi
50 g suc de roșii
1 lingură ulei de măsline
cimbru
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle
200 g ciuperci
100 g mozzarella
2 căței de usturoi
50 g suc de roșii
1 lingură ulei de măsline
cimbru
sare
piper
200 g ciuperci
100 g mozzarella
2 căței de usturoi
50 g suc de roșii
1 lingură ulei de măsline
cimbru
sare
piper
- Pași 1Feliem ciupercile și le punem în uleiul încins din tigaie alături de usturoiul zdrobit.
- Pași 2Adăugăm fasolea, sucul de roșii și condimentăm cu cimbru, sare și piper.
- Pași 3Compoziția rezultată se așează într-o tavă peste care presărăm mozzarella.
- Pași 4Dăm la cuptor timp de 10 minute la 160°C.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Cotlet de berbecuț cu legume provensal
Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.
Descoperă și...