Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fasole albă cu brânză și ciuperci
Un prânz consistent și delicios
Ușor
2 persoane
35 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle
200 g ciuperci
100 g mozzarella
2 căței de usturoi
50 g suc de roșii
1 lingură ulei de măsline
cimbru
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle
200 g ciuperci
100 g mozzarella
2 căței de usturoi
50 g suc de roșii
1 lingură ulei de măsline
cimbru
sare
piper
Rețete făcute cu
Fasole albă boabe
Pași 1
Feliem ciupercile și le punem în uleiul încins din tigaie alături de usturoiul zdrobit.
Pași 2
Adăugăm fasolea, sucul de roșii și condimentăm cu cimbru, sare și piper.
Pași 3
Compoziția rezultată se așează într-o tavă peste care presărăm mozzarella.
Pași 4
Dăm la cuptor timp de 10 minute la 160°C.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...
Somon cu legume și orez
Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...