1. >Rețete
  2. >Ciorbiță de mazăre

Ciorbiță de mazăre

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Mazăre verde dulce boabe Bonduelle

1 ceapă

3 morcovi

1 felie țelină

Carne pui cu os

2 ouă

200 g smântână

Sare

Frunze de pătrunjel

3 linguri ulei

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Mazăre verde dulce boabe Bonduelle

1 ceapă

3 morcovi

1 felie țelină

Carne pui cu os

2 ouă

200 g smântână

Sare

Frunze de pătrunjel

3 linguri ulei

Piper
  1. Pași 1
    Carnea de pui se pune la fiert în apă cu sare.
  2. Pași 2
    Ceapa, morcovii și țelina se curăță, se spală și se taie cubulețe și se călesc în uleiul încins, 5 minute, până când carnea de pui e aproape fiartă.
  3. Pași 3
    Legumele călite se pun în supă și se fierb 10 minute, cât să se înmoaie, iar după aceea se adaugă mazărea toată odată.
  4. Pași 4
    După ce mazărea a fiert 1012 minute, se trage oala de pe foc și se adaugă smântâna amestecată cu gălbenușurile și diluată cu supă, amestecând rapid. Se adaugă sare și piper, se presară verdeața tocată și se acoperă oala cu capacul. Se mai poate adăuga în această ciorbiță și mici găluște făcute din ou și făină.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...