Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ciorbă
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
1 kg carne pui
2 cepe
1 morcov
2 linguri orez
Sare
Piper
1 păstârnac
1 țelină
2 foi de dafin
Tocătură la borcan de gogoșar roșu
Ulei
Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
1 kg carne pui
2 cepe
1 morcov
2 linguri orez
Sare
Piper
1 păstârnac
1 țelină
2 foi de dafin
Tocătură la borcan de gogoșar roșu
Ulei
Pătrunjel
Rețete făcute cu
Amestec de legume “4 anotimpuri”
Pași 1
Se fierbe carnea cu foile de dafin și puțină sare, iar în timpul fierberii se ia spuma de pe ea.
Pași 2
Între timp, se toacă ceapa cu morcovul ras și se pune în altă cratiță cu puțin ulei, apoi se adaugă o lingură de gogoșar roșu, pregătit acasă.
Pași 3
Peste ele, se adaugă zeama de la carne, împreună cu carnea, țelina, păstărnacul și produsul Bonduelle 4 Season mixt.
Pași 4
Se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă orezul, care în prealabil a fost spălat și lăsat în apă. Când a fiert orezul, se condimentează după gust. Se toacă și se pune pătrunjel. Poftă bună.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Salată fresh cu porumb
Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!