Ciorbă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle

1 kg carne pui

2 cepe

1 morcov

2 linguri orez

Sare

Piper

1 păstârnac

1 țelină

2 foi de dafin

Tocătură la borcan de gogoșar roșu

Ulei

Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle

1 kg carne pui

2 cepe

1 morcov

2 linguri orez

Sare

Piper

1 păstârnac

1 țelină

2 foi de dafin

Tocătură la borcan de gogoșar roșu

Ulei

Pătrunjel

Rețete făcute cu

Amestec de legume “4 anotimpuri”
  1. Pași 1
    Se fierbe carnea cu foile de dafin și puțină sare, iar în timpul fierberii se ia spuma de pe ea.
  2. Pași 2
    Între timp, se toacă ceapa cu morcovul ras și se pune în altă cratiță cu puțin ulei, apoi se adaugă o lingură de gogoșar roșu, pregătit acasă.
  3. Pași 3
    Peste ele, se adaugă zeama de la carne, împreună cu carnea, țelina, păstărnacul și produsul Bonduelle 4 Season mixt.
  4. Pași 4
    Se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă orezul, care în prealabil a fost spălat și lăsat în apă. Când a fiert orezul, se condimentează după gust. Se toacă și se pune pătrunjel. Poftă bună.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Lipie naan cu brânză și fasole roșie

  • Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.