Am pus carnea tăiată cubulețe la fiert în apă rece cu sare, împreună cu un os de vită.
Pași 2
Am tăiat mărunt ceapa în cubulețe nu foarte mici morcovul, țelina, rădăcina de pătrunjel. Când a început să clocotească apa, am îndepărtat spuma de câteva ori. Când nu s-a mai format atâta spumă, am pus în oală legumele tăiate și am lăsat să fiarbă la foc mic.
Pași 3
Când legumele puse în oală au fiert pe jumătate, am adăugat ardeiul tăiat cubulețe, după 10 minute am adăugat și mazărea Bonduelle, fasolea Bonduelle și roșia decojită și tăiată cubulețe. Am mai lăsat pe foc câteva momente. Am oprit focul, am adăugat în oală pătrunjel și leuștean tocat și am servit cu plăcere.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...