Ciorbă de văcuță
Un preparat delicios pentru întreaga familie.
Ușor
5 persoane
20 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine Bonduelle
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 os de vită
500 g carne de vițel
2 cepe
2 morcovi
1 țelină
Rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 roșie
Frunze proaspete de leuștean tocate
Frunze proaspete de pătrunjel tocate
Sare
Piper
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 os de vită
500 g carne de vițel
2 cepe
2 morcovi
1 țelină
Rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 roșie
Frunze proaspete de leuștean tocate
Frunze proaspete de pătrunjel tocate
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine Bonduelle
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 os de vită
500 g carne de vițel
2 cepe
2 morcovi
1 țelină
Rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 roșie
Frunze proaspete de leuștean tocate
Frunze proaspete de pătrunjel tocate
Sare
Piper
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 os de vită
500 g carne de vițel
2 cepe
2 morcovi
1 țelină
Rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 roșie
Frunze proaspete de leuștean tocate
Frunze proaspete de pătrunjel tocate
Sare
Piper
- Pași 1Am pus carnea tăiată cubulețe la fiert în apă rece cu sare, împreună cu un os de vită.
- Pași 2Am tăiat mărunt ceapa în cubulețe nu foarte mici morcovul, țelina, rădăcina de pătrunjel. Când a început să clocotească apa, am îndepărtat spuma de câteva ori. Când nu s-a mai format atâta spumă, am pus în oală legumele tăiate și am lăsat să fiarbă la foc mic.
- Pași 3Când legumele puse în oală au fiert pe jumătate, am adăugat ardeiul tăiat cubulețe, după 10 minute am adăugat și mazărea Bonduelle, fasolea Bonduelle și roșia decojită și tăiată cubulețe. Am mai lăsat pe foc câteva momente. Am oprit focul, am adăugat în oală pătrunjel și leuștean tocat și am servit cu plăcere.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Descoperă și...