1. >Rețete
  2. >Ciorbă de păstăi

Ciorbă de păstăi

Pe o vreme friguroasă, această ciorbă te încălzește.
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

1 ceapă

1 morcov

1 ardei

1/2 păstârnac

5-6 căței usturoi

verdeață

1 ou

1 piept de pui dezosat

3 linguri smântână

Ulei

Sare

Bulion sau roșii
Ingrediente pentru 5 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

1 ceapă

1 morcov

1 ardei

1/2 păstârnac

5-6 căței usturoi

verdeață

1 ou

1 piept de pui dezosat

3 linguri smântână

Ulei

Sare

Bulion sau roșii
  1. Pași 1
    Pieptul de pui se taie fâșii și-l punem la fiert cu legumele toate cubulețe. Păstăile se lasă la dezghețat.
  2. Pași 2
    Adăugăm sare. Când este carnea aproape fiartă, se pun păstăile, bulionul sau roșiile.
  3. Pași 3
    Usturoiul se curăță și se freacă cu sare și ulei. Adăugăm 3 linguri smântână și punem în oală, batem oul.
  4. Pași 4
    Verdeața tocată se pune la final și luăm oala de pe foc. Servim cu pâine prăjită și 12 căței de usturoi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Buchețele de fasole verde învelite în ba...

    Un preparat special, de savurat cu prietenii sau la masa festivă.