Ciorbă de păstăi
Pe o vreme friguroasă, această ciorbă te încălzește.
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
1 ceapă
1 morcov
1 ardei
1/2 păstârnac
5-6 căței usturoi
verdeață
1 ou
1 piept de pui dezosat
3 linguri smântână
Ulei
Sare
Bulion sau roșii
1 ceapă
1 morcov
1 ardei
1/2 păstârnac
5-6 căței usturoi
verdeață
1 ou
1 piept de pui dezosat
3 linguri smântână
Ulei
Sare
Bulion sau roșii
Ingrediente pentru 5 persoane
200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
1 ceapă
1 morcov
1 ardei
1/2 păstârnac
5-6 căței usturoi
verdeață
1 ou
1 piept de pui dezosat
3 linguri smântână
Ulei
Sare
Bulion sau roșii
1 ceapă
1 morcov
1 ardei
1/2 păstârnac
5-6 căței usturoi
verdeață
1 ou
1 piept de pui dezosat
3 linguri smântână
Ulei
Sare
Bulion sau roșii
- Pași 1Pieptul de pui se taie fâșii și-l punem la fiert cu legumele toate cubulețe. Păstăile se lasă la dezghețat.
- Pași 2Adăugăm sare. Când este carnea aproape fiartă, se pun păstăile, bulionul sau roșiile.
- Pași 3Usturoiul se curăță și se freacă cu sare și ulei. Adăugăm 3 linguri smântână și punem în oală, batem oul.
- Pași 4Verdeața tocată se pune la final și luăm oala de pe foc. Servim cu pâine prăjită și 12 căței de usturoi.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Buchețele de fasole verde învelite în bacon
Un preparat special, de savurat cu prietenii sau la masa festivă.
Descoperă și...