Cheesecake cu morcovi
Un desert cremos și surprinzator cu un gust dulce de morcovi!
Mediu
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri Bonduelle
450 g cremă brânză Philadelphia
200 g smântână acră
4 ouă
1 lime
1 lămâie
10 nuci pecan
3 caise confiate
200 g făină
150 g zahăr brun
100 g zahăr pudră
120 ml ulei floarea soarelui
3 cubulețe unt
2 buc. esență vanilie
1 pliculeț praf de copt
3 frunze de mentă
1 linguriță scorțișoară
1/2 linguriță nucșoară
450 g cremă brânză Philadelphia
200 g smântână acră
4 ouă
1 lime
1 lămâie
10 nuci pecan
3 caise confiate
200 g făină
150 g zahăr brun
100 g zahăr pudră
120 ml ulei floarea soarelui
3 cubulețe unt
2 buc. esență vanilie
1 pliculeț praf de copt
3 frunze de mentă
1 linguriță scorțișoară
1/2 linguriță nucșoară
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri Bonduelle
450 g cremă brânză Philadelphia
200 g smântână acră
4 ouă
1 lime
1 lămâie
10 nuci pecan
3 caise confiate
200 g făină
150 g zahăr brun
100 g zahăr pudră
120 ml ulei floarea soarelui
3 cubulețe unt
2 buc. esență vanilie
1 pliculeț praf de copt
3 frunze de mentă
1 linguriță scorțișoară
1/2 linguriță nucșoară
450 g cremă brânză Philadelphia
200 g smântână acră
4 ouă
1 lime
1 lămâie
10 nuci pecan
3 caise confiate
200 g făină
150 g zahăr brun
100 g zahăr pudră
120 ml ulei floarea soarelui
3 cubulețe unt
2 buc. esență vanilie
1 pliculeț praf de copt
3 frunze de mentă
1 linguriță scorțișoară
1/2 linguriță nucșoară
- Pași 1Mai întâi tocăm morcovii cât mai mărunt și îi scurgem bine de apă.
- Pași 2Separat batem două ouă cu zahărul brun, adăugăm treptat uleiul, scorțișoara, nucșoara, praful de copt, făina și încorporăm în acest aluat cu morcovii și esența de vanilie.
- Pași 3Facem crema de brânza care cuprinde alte doua ouă, cremă de brânză, zahăr pudră, smântână și esență de vanilie. Radem puțină coajă de lămâie și lime.
- Pași 4Întro formă de silicon puțin tapetată cu unt și făină adăugăm un strat de aluat de morcovi, un strat de cremă de brânza și tot așa până când formăm 23 straturi și terminăm compozițiile.
- Pași 5Introducem cheesecakeul cu morcovi la cuptor pentru 40 50 min la 180°C până prinde o culoare rumenă. Lăsăm preparatul să se liniștească după ce lam scos din cuptor și adăugăm peste mini cheesecake un amestec format din smântână grasă, puțin zahăr pudră, lime și lămâie. Decorăm după bunul plac cu fructe confiate, nuci pecan și frunze de mentă.
Descoperă și...