1. >Rețete
  2. >Chec aperitiv

Chec aperitiv

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
5 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
150 g Mazăre verde dulce boabe Bonduelle

3 ouă

150 g telemea

150 g șuncă de pui

150 g ciuperci

1 plic praf de copt

70 ml. ulei de floarea soarelui

70 ml. lapte

5 linguri făină

1 linguriță sare

1 linguriță piper

1 linguriță nucșoară
Ingrediente pentru 5 persoane
150 g Mazăre verde dulce boabe Bonduelle

3 ouă

150 g telemea

150 g șuncă de pui

150 g ciuperci

1 plic praf de copt

70 ml. ulei de floarea soarelui

70 ml. lapte

5 linguri făină

1 linguriță sare

1 linguriță piper

1 linguriță nucșoară
  1. Pași 1
    Ciupercile și șunca le tăiem feliuțe sau cubulețe. Ouăle le batem cu un tel, adăugăm laptele, uleiul, sare, piper și nucșoară după gust.
  2. Pași 2
    Acum adăugăm făina cernută, împreună cu praful de copt, și omogenizăm bine. Trebuie să rezulte un aluat nu foarte gros, dar nici prea subțire.
  3. Pași 3
    Amestecăm compoziția de mai sus cu ciupercile, mazărea fiartă și scursă, șunca și telemeaua.
  4. Pași 4
    Le amestecăm bine și turnăm compoziția întro tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt. Coacem cca 4045 de minute, până stă legat și începe să se rumenească. Îl lăsăm să se răcească complet, după care îl putem tăia. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...