Pași 1
Se curăță legumele, se spală cartofii, dovleceii, ceapa verde, ardeiul gras. Se pun cartofii la fiert în apă cu sare, iar când sunt gata se scurg.
Pași 2
Se opărește fasolea verde 2-3 minute, se scurge, se fierbe mazărea cu morcovii cuburi, 2-3 minute, în apă cu sare și se scurg. Se feliază dovlecelul cu ajutorul unui cuțit de curățat legume. Se fierb roșiile în bulion cu sare, zahăr, piper, 20 minute. Se blendează, se strecoară.
Pași 3
Se sfărâmă cartofii cu furculița, se adaugă sare, piper, ulei, ceapa verde tăiată mărunt, ardeiul gras tăiat cubulețe mici, fasolea verde fiartă. Se amestecă toate ingredientele, se dă gust.
Pași 4
Se așează feliile de dovlecel pe o folie alimentară, apoi se pune pasta de cartofi și legume. Se rulează, se pune întro tavă cu hârtie de copt, se unge cu ulei, sare, piper, se dă la cuptor 20 minute, la 220 grade.
Pași 5
Totul e gata acum, mai rămâne să montăm pe farfurie, după inspirația de moment. Decorăm cu germenii de ceapă verde și gata. Poftă bună!