Sos Tahina - sos de susan

Un sos foarte popular în bucătăriile țărilor arabe. Sos tahina - 'pastă de susan', poate alătura cu succes diferite salate, cudități .Bonduelle
Ușor
4 persoane
10 Minute
Ieftin
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 linguri cu suc de lămâie

1 sos de susan

1 cățel de usturoi

1 lingură cu apă

Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
2 linguri cu suc de lămâie

1 sos de susan

1 cățel de usturoi

1 lingură cu apă

Sare
  1. Pași 1
    Usturoi curățat, clătit și strivit în sare.
  2. Pași 2
    Sosul tahina se amestecă bine. Apoi se trece într-un castron, se adaugă usturoi și se amestecă bine. Se adaugă sucul de lămâie încet, până se schimbă culoarea și consistența pastei. Se adaugă apă.
  3. Pași 3
    Sosul trebuie să aibă un gust puternic de lămâie și maioneza să fie consistentă.
  4. Pași 4
    Se poate adăuga chimen și oțet. Sosul tahina se servește în castroane întinse, ornate cu frunze de pătrunjel tocate.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Lipie naan cu brânză și fasole roșie

  • Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.