Tiramisu - desert italian cu mascarpone

Un tiramisu te pune pe picioare. Contrar aparențelor, nu este greu de preparat. Aduce aminte de pantele înzăpezite ale Dolomiților sau de plajele nisipoase din Sicilia.
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 ml amaretto

60 g brânză mascarpone

6 linguri cafea solubilă

4 gălbenușuri

120 g zahăr pudră

250 g pișcoturi/biscuiți

2 pahare apă

Cacao
Ingrediente pentru 4 persoane
100 ml amaretto

60 g brânză mascarpone

6 linguri cafea solubilă

4 gălbenușuri

120 g zahăr pudră

250 g pișcoturi/biscuiți

2 pahare apă

Cacao
  1. Pași 1
    Gălbenușurile se freacă cu zahăr, apoi se adaugă mascarpone și se freacă în continuare până se obține consistența dorită.
  2. Pași 2
    Într-un mic bol cu apă dizolvăm cafeaua solubilă, o răcim, adăugăm amaretto și apă fiartă răcită. Se îmbibă pișcotul în punchul astfel pregătit și se pun în vas, alternând straturile cu cremă mascarpone.
  3. Pași 3
    Se pune în frigider și se lasă să se așeze.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Sucotaș vegetarian

    Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.