Pași 1
Primele 4 ingrediente sunt pentru foaie, restul pentru umplutură. Se amestecă făina cu brânza rasă și untul.
Pași 2
Se adaugă apa, atât cât să se lege aluatul. Se pune aluatul în folie alimentară și se bagă la frigider timp de 30 minute. Se scoate și se întinde într-o formă de tartă de diametru 20 cm.
Pași 3
Se presară 1 lingură brânză parmezan, rasă, peste foaie. Se bagă la cuptorul bine încins, timp de 10-12 minute, apoi se scoate și se umple foaia cu umplutură (smântâna, porumbul, stridiile, ouăle, muștarul, maioneza, ardeiul, ceapa și măslinele, amestecate bine).
Pași 4
Se pune din nou la cuptor, la foc potrivit, aprox. 15 minute, până se întărește puțin umplutura (să nu se lipească de deget, la atingere). Se lasă să se răcească câteva minute, înainte de a tăia tarta în felii.