1. >Rețete
  2. >Tagliatele nero di sepia cu calamar și porumb

Tagliatele nero di sepia cu calamar și porumb

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

250 g tagliatele nero di sepia

300 g calamar

8 buc. file de anșoa

1 legătură mică usturoi

4-5 linguri ulei de măsline

Sare

50 ml. vin alb

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

250 g tagliatele nero di sepia

300 g calamar

8 buc. file de anșoa

1 legătură mică usturoi

4-5 linguri ulei de măsline

Sare

50 ml. vin alb

Piper
  1. Pași 1
    Se fierb pastele timp de 3 minute, apoi se scurg și se răcesc.
  2. Pași 2
    Într-o cratiță se pune uleiul de măsline, se adaugă usturoiul, calamarul tăiat bucățele și se stinge cu vin.
  3. Pași 3
    Se adaugă pătrunjelul, se condimentează cu sare și piper și se lasă la înăbușit timp de 10 minute la foc mic, după care se adaugă tagliatele si porumbul. Se servește cu feliile de anșoa. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.

  • Orez cu legume și ou la tigaie

    Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.

  • Omletă cu legume și șuncă

    Un mic dejun consistent și gustos!