Pași 1
Tăiem carnea de vită pe lung, julien, usturoiul mărunt, ardeiul iute feliuțe, roșiile uscate julien și pătrunjelul.
Pași 2
Luăm 100 g carne de vită și o dăm prin făină. Încingem tigaia cu ulei și prăjim carnea, condimentăm cu sare și piper, apoi o scoatem pe un șervet pentru a-și lăsa surplusul de ulei.
Pași 3
Topim untul în tigaie, adăugăm cele 300 g carne vită rămase, usturoiul, roșiile uscate, ardeiul iute, apoi condimentăm cu sare grunjoasă. Adăugăm în tigaie legumele mexicane, vinul alb și presărăm puțin pătrunjel.
Pași 4
Separat, amestecăm amidonul cu puțin stoc de vită și stropim puțin în tigaie, apoi presărăm rucola peste conținut și amestecăm.
Pași 5
Punem totul întro farfurie, adăugăm pe deasupra carnea prăjită, radem puțin parmezan și adăugăm pătrunjel și puțină sare, după gust.
Sfaturi în bucătărie
Pentru un plus de legume, se mai pot pune și ciuperci tăiate subțiri în acest preparat.