Pași 1
Condimentăm pieptul de pui cu piper, chimion, boia iute, ceapă granulată, boia dulce, usturoi granulat, zeama de la jumătate de lămâie. Adăugăm ulei și sare și amestecăm foarte bine cât să răspândim uniform condimentele. Lăsăm puiul să se marineze pentru cel puțin 30 de minute.
Pași 2
Punem puiul condimentat într-o tigaie încălzită fără ulei și îl gătim pentru aproximativ 10 minute. Il scoatem și-l lăsăm deoparte.
Pași 3
Ungem tigaia cu puțin ulei și încălzim lipiile pentru 30 de secunde fiecare.
Pași 4
Sprijinim trei lipii una de cealaltă și în fiecare lipie punem puțină salată verde, 56 bucăți de pui, câteva cuburi de roșie, puțină ceapă verde, frunze de pătrunjel și câteva bucăți de avocado. Adăugăm și câte o linguriță de porumb cu chilli Bonduelle și stoarcem puțină zeamă de lămâie verde.
Pași 5
Servim imediat cu smântână sau sos picant. Poftă bună!