Supă cremoasă de porumb cu creveți
O rețetă pregătită de Jamila!
Mediu
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 conserve (680 g) Porumb boabe, SUPER DULCE ȘI CROCANT, GOLD Bonduelle
300 g creveți
500 ml supă de creveți
200 ml smântână pentru gătit
100 g cremă de brânză
4 cartofi
3 căței de usturoi
1 ceapă tocată mărunt
1 tijă de apio
2 linguri ulei
2 linguri unt
1 lingură boia dulce
1/2 legătură pătrunjel
Sare
Piper
300 g creveți
500 ml supă de creveți
200 ml smântână pentru gătit
100 g cremă de brânză
4 cartofi
3 căței de usturoi
1 ceapă tocată mărunt
1 tijă de apio
2 linguri ulei
2 linguri unt
1 lingură boia dulce
1/2 legătură pătrunjel
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve (680 g) Porumb boabe, SUPER DULCE ȘI CROCANT, GOLD Bonduelle
300 g creveți
500 ml supă de creveți
200 ml smântână pentru gătit
100 g cremă de brânză
4 cartofi
3 căței de usturoi
1 ceapă tocată mărunt
1 tijă de apio
2 linguri ulei
2 linguri unt
1 lingură boia dulce
1/2 legătură pătrunjel
Sare
Piper
300 g creveți
500 ml supă de creveți
200 ml smântână pentru gătit
100 g cremă de brânză
4 cartofi
3 căței de usturoi
1 ceapă tocată mărunt
1 tijă de apio
2 linguri ulei
2 linguri unt
1 lingură boia dulce
1/2 legătură pătrunjel
Sare
Piper
- Pași 1Într-un mini robot de bucătărie punem o conservă de porumb Gold Bonduelle scursă de lichid și mărunțim bine până când porumbul devine pastă.
- Pași 2Într-o cratiță încăpătoare punem untul împreună cu uleiul, adăugăm apoi ceapa tocată, tija de apio și gătim legumele până se înmoaie. Răzuim cățeii de usturoi, condimentăm cu boia dulce, sare și piper și adăugăm cartofii.
- Pași 3Adăugăm supa de creveți (supa se obține prin fierberea carapacelor creveților cu apă cât să le acopere) și lăsăm să fiarbă pentru aprox.15 min. La nevoie, mai adăugăm apă.
- Pași 4Când cartofii sunt gata, adăugăm porumbul mărunțit și porumbul întreg, smântână pentru gătit și lăsăm supa să mai fiarbă 5 min. Adăugăm creveții și crema de brânză și mai fierbem totul pentru încă 2 minute.
- Pași 5La final adăugăm pătrunjelul și lăsăm supa sa se răcoreasca puțin înainte de a o servi. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Tacos cu porumb și fasole roșie
Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat delicios pentru o seară mexicană alături de cei dragi.
Salată picantă de creveți și porumb cu vinaigretă de lime
Zilele de vară ne indeamnă să mâncăm mai multe salate, iar fructele de mare ne asigură aportul proteic al unei mese. Salata picantă cu creveți și porumb, va putea să reprezinte prânzul tău în această perioadă călduroasă.
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Descoperă și...