Sufleu cu somon afumat
Sufleu cu somon afumat, cașcaval și mărar.
Ușor
5 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g file de somon afumat
4 linguri iaurt cremos
150 g cașcaval
8 ouă
1 legătură mărar
1 ceapă roșie
Sare
Piper
200 g file de somon afumat
4 linguri iaurt cremos
150 g cașcaval
8 ouă
1 legătură mărar
1 ceapă roșie
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g file de somon afumat
4 linguri iaurt cremos
150 g cașcaval
8 ouă
1 legătură mărar
1 ceapă roșie
Sare
Piper
200 g file de somon afumat
4 linguri iaurt cremos
150 g cașcaval
8 ouă
1 legătură mărar
1 ceapă roșie
Sare
Piper
- Pași 1Se preîncălzește cuptorul la 180 grade și se pregătește un vas în care să încapă cele 5 forme pentru sufleu. Se pune apa la încălzit (cam 1 litru).
- Pași 2Se bat ouăle și se amestecă cu iaurtul, cașcavalul (păstrați un pic de cașcaval pentru a presăra deasupra formelor), mărarul, ceapa tocată mărunt, porumbul, sarea și piperul după gust.
- Pași 3Cele 5 forme pentru sufleu se tapetează cu fileul de somon și se umplu cu amestecul de mai sus. Nu trebuie sa le umpleți până sus, se lasă cam 1 cm liber. Se presară câte un pic de cașcaval deasupra fiecărui sufleu înainte să se așeze în vasul termorezistent, în care se pune apa fierbinte, cam până la jumătatea formelor. Se dau la cuptor aproximativ 30 minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.
Descoperă și...