Spaghete siciliene
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g spaghete
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g spaghete
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
- Pași 1Macaroanele se fierb al dente
- Pași 2Roșiile se spală, se opăresc, se cojesc, se taie bucăți și se înlătură semințele. Usturoiul se curăță și se strivește. Pătrunjelul se spală și se toacă mărunt.В
- Pași 3Se înlătură excesul de ulei de pe ton, apoi se taie peștele în bucățele.
- Pași 4Pe tigaia încinsă se prăjește usturoiul, apoi se adaugă tonul, roșiile și un pic de piper. Se prăjește pe foc mic timp de vreo 10 minute.В
- Pași 5Se adaugă macaroanele fierte și se prăjesc la foc mic timp de 4 minute, apoi se amestecă bine.В
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Aperitive cu crochete Croustis cu dovleac și mozzarella
Descoperă și...