Pentru început, se pune la foc o oală cu apă, o lingură de sare și o lingură de ulei, iar când clocotește se adaugă pastele. Se lasă 11-14 minute la fiert.
Pași 2
În acest timp, cât pastele fierb, se curăță usturoiul, se toacă mărunt și se freacă cu puțină sare și o lingură de ulei. Într-un bol se pune smântână, peste care se adaugă usturoiul pregătit.
Pași 3
Apoi se spală mărarul și se toacă mărunt. Se adaugă și acesta peste sosul obținut. După gust, se adaugă și puțin piper măcinat. Atenție: se păstrează o cantitate mică de mărar pentru decorarea farfuriilor la servire.
Pași 4
Întro tigaie wok, se pun 3 linguri ulei și se adaugă legumele la călit. Se amestecă timp de 1015 minute, până devin rumene și prind culoare.
Pași 5
După ce pastele au fiert, se scurg de apă și se adaugă peste legume. Se amestecă toate și se mai lasă încă 3 minute la foc mic, amestecând continuu. La final, când se oprește focul, se adaugă sosul și se amestecă. Pastele se servesc calde și se decorează cu mărar. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.
Orez cu legume și ou la tigaie
Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.