Spaghete cu mazăre la cuptor

Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

150 g cașcaval

3 ouă

175 g smântână

150 g șuncă

300 g spaghete

2-3 buc. usturoi

1 legătură busuioc

1 lingură ulei

1 praf sare

1 praf piper
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

150 g cașcaval

3 ouă

175 g smântână

150 g șuncă

300 g spaghete

2-3 buc. usturoi

1 legătură busuioc

1 lingură ulei

1 praf sare

1 praf piper

Rețete făcute cu

Mazăre verde boabe dulce
  1. Pași 1
    Spaghetele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Șunca se feliază, iar cașcavalul se dă pe răzătoare. Mazărea congelată se dă în clocot, pentru 2-3 minute.
  2. Pași 2
    Șunca feliată se călește câteva minute cu 2-3 căței de usturoi. Se separă gălbenușurile de albușuri și se amestecă până se omogenizează cu smântâna și cașcavalul ras (100 g). Se adaugă sare, piper și busuioc după gust, apoi mazărea. Spaghetele fierte se amestecă cu șunca, apoi se adaugă crema de smântână cu mazărea.
  3. Pași 3
    Se toarnă într-un vas termorezistent și se dă la cuptor pentru 15-20 de minute, până se rumenește ușor deasupra. Spaghetele se servesc calde, presărate cu cașcaval ras. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Sucotaș vegetarian

    Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Caracatiță cu legume mediteranene

    Caracatiță cu legume mediteranene

    Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean de la Bonduelle.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.